Bubuka…

Pun sapun kula jurungkeun, Mukakeun turub mandeupun
Nyampeur nu di handeuleumkeun…
Teundeun poho nu bareto, Nu mangkuk di saung butut
Ukireun dina lalangit, TATAHEUN dina jero IGA !!! “
Sumangga ka para wargi, di hartoskeun …
mamanawian ieu aya makna kanggo kahirupan pribadi masing2
Pamugi dinu Hurip na palawargi sadayana

~ oleh topandeep pada 4 Februari 2009.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: